ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

Βίρτους Μπολόνια- Προμηθέας 91-72: Άντεξε έως το 25′

Ο Προμηθέας ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου, αλλά παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Βίρτους Μπολόνια.

Προμηθέας- Γκάντι
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Προμηθέας βρέθηκε να προηγείται με 51-50, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και έδειξαν ότι είναι ξεκάθαρα το φαβορί της διοργάνωσης.

Πλέον ο Προμηθέας είναι στο 2-5 και σημαδεύει τους αγώνες που θα του δώσουν τη νίκη και θα του επιτρέψουν να είναι στην πρώτη οχτάδα της βαθμολογίας που θα περάσει στην επόμενη φάση.

Την επόμενη εβδομάδα, κόντρα στη Βενέτσια που βρίσκεται μια νίκη πάνω από την ελληνική ομάδα, υπάρχει ένα μεγάλο ΠΡΕΠΕΙ. Είναι εντός έδρας αγώνα και ο Προμηθέας πρέπει να πάρει τη νίκη.

Απομένει να δούμε αν θα υπάρχουν και αλλαγές ως τότε αφού όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, οι Πατρινοί βρίσκονται σε επαφές με τον Τζόρνταν Θίοντορ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-23, 43-43, 70-56, 91-72

ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (Σκαριόλο): Τεσιτόρι 5, Μπελινέλι 9, Παϊόλα 4, Αλιμπέγκοβιτς 14, Ρουζίερ 5, Τζαϊτέ 9, Αλεξάντερ 8, Τσερόν 3, Σάμπσον 8, Γουίμς 18, Τεόντοσιτς 8

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ζούρος): Ρέι 7, Σβαρτζ, Γκραντ 15, Γκάντι 4, Χαντ 14, Αγραβάνης 5, Γκίκας 8, Ρογκαβόπουλος 4, Μάιλς 6, Γιαννόπουλος 9, Μπαζίνας, Τανούλης

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Exit mobile version