ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεάλ-Παναθηναϊκός: Ωραία συνεργασία Μούσα με Πουαριέ και κάρφωμα στο πράσινο καλάθι

Όμορφη επίθεση της Ρεάλ κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου του μεγάλου τελικού της Ευρωλίγκας, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό.
Ρεάλ-Παναθηναϊκός: Ωραία συνεργασία Μούσα με Πουαριέ και κάρφωμα στο πράσινο καλάθι

Ρεάλ-Παναθηναϊκός: Εξαιρετική συνεργασία Ντζάναν Μούσα με Βενσάν Πουαριέ και στη συνέχεια εντυπωσιακό κάρφωμα στο καλάθι της ελληνικής ομάδας από τον Γάλλο σέντερ, κατά το πρώτο δεκάλεπτο του τελικού της Euroleague.

Δείτε τη παρακάτω

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ-Παναθηναϊκός: Ωραία συνεργασία Μούσα με Πουαριέ και κάρφωμα στο πράσινο καλάθι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.