ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: «Οι Έλληνες είμαστε πατριώτες – Τα καταφέραμε όλοι μαζί, 10 εκατομμύρια κόσμος!»

Συγκινημένος ο Βασίλης Σπανούλης μετά την πρόκριση της Εθνικής, τόνισε το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων.
Σπανούλης: «Οι Έλληνες είμαστε πατριώτες – Τα καταφέραμε όλοι μαζί, 10 εκατομμύρια κόσμος!»

Στην μεγάλη αγάπη που έχουν οι Έλληνες για την πατρίδα τους στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε οτι την πρόκριση πήραν και τα 10 εκατομμύρια, όχι μόνο ο ίδιος και η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τα καταφέραμε. Όλοι οι Έλληνες! Τα καταφέραμε 10 εκατομμύρια κόσμος! Αυτό ήθελα να πετύχω από την πρώτη στιγμή, να ενώσουμε τους Έλληνες. Η Εθνική πρέπει να ενώνει, να υπάρχει ενότητα, είμαστε πολύ περήφανοι άνθρωποι, είμαστε πατριώτες, αγαπάμε την πατρίδα μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα. Να δίνουμε την καρδιά μας!», είπε αρχικά ο Σπανούλης.

Και συμπλήρωσε: Προσπάθησα να φέρω όσα έζησα με την Εθνική ομάδα, προσπάθησα να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα. Το θέμα είναι ο καθένας να καταλάβει τον ρόλο του, να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Η Εθνική δεν είναι σύλλογος, πολλά παιδιά μπορεί να έχουν άλλο ρόλο σε σχέση με τους συλλόγους τους. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, πρέπει να είναι περήφανοι που αγωνίζονται στην Εθνική, είμαστε πολύ περήφανη χώρα και πολλοί περήφανοι άνθρωποι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπανούλης: «Οι Έλληνες είμαστε πατριώτες – Τα καταφέραμε όλοι μαζί, 10 εκατομμύρια κόσμος!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.