ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: «Είναι μια πολύ λυπηρή μέρα…»

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν γινόταν να μην βρίσκεται στο τελευταίο «αντίο» του Ντούσαν Ίβκοβιτς και ήταν εμφανώς συντετριμμένος.
Σπανούλης: «Είναι μια πολύ λυπηρή μέρα…»

Η κάμερα της ΕΡΤ βρέθηκε στο Βελιγράδι και ο Βασίλης Σπανούλης έκανε κάποιες δηλώσεις για τον σπουδαίο προπονητή που κηδεύτηκε σήμερα στο Βελιγράδι.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν οι Ομπράντοβιτς, Ντίβατς και Ράτζα σήκωσαν το φέρετρο του Ίβκοβιτς.
Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, παγκόσμια φυσιογνωμία, θρύλος του μπάσκετ. Ζήσαμε απίθανες στιγμές μαζί του, μαγικές. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε λέγοντας: «Πολλές κουβέντες χαρακτηρίζουν τον Ντούντα. Ένας δάσκαλος για όλους μας και είναι μια πολύ λυπηρή μέρα…»

 

Ο Δημήτρης Ιτούδης είπε: «Δεν θα ξαναδούμε τον Ντούσαν ποτέ στη ζωή, αλλά θα είναι στις καρδιές και στις ψυχές όλων των ανθρώπων τους οποίους βοήθησε και είναι αμέτρητοι, χιλιάδες και στην Ελλάδα και στην Σερβία και στην Τουρκία και στη Ρωσία. Είναι παγκόσμιος. Προφανώς ίναι μεγάλη η θλίψη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς σχολίασε: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να τιμήσουμε τη μνήμη του. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ, βοήθησε πολύ κόσμο και αυτό φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Δήμος Ντικούδης ανέφερε από τη πλευρά του: «Είναι μία τεράστια απώλεια για το παγκόσμιο μπάσκετ και σαν ελληνικό μπάσκετ έχουμε πάρει πάρα πολλά από τον μεγάλο Ντούσαν Ίβκοβιτς και εγώ προσωπικά. Ήρθαμε σήμερα εδώ να δώσουμε φόρο τιμής».

Τέλος ο Νίκος Φιλίππου υπογράμμισε: «Για όλους εμάς ο Ντούντα ήταν κάτι πολύ παραπάνω από ένας καλός προπονητής. Ήταν ο φίλος μας, ο άνθρωπός μας, αυτός που από μικρά παιδιά μας δίδαξε πολλά πράγματα».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.