ΜΠΑΣΚΕΤ

Τάκης Τσουκαλάς: Απίστευτος τηλεθεατής – Εξηγεί με εφαρμοσμένα Μαθηματικά πώς θα έληγε το ντέρμπι 120-50! (vid)

Ένας τηλεθεατής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά εξηγώντας επιστημονικά το σκορ του ντέρμπι του ΟΑΚΑ αν αυτό ολοκληρωνόταν
Τάκης Τσουκαλάς: Απίστευτος τηλεθεατής – Εξηγεί με εφαρμοσμένα Μαθηματικά πώς θα έληγε το ντέρμπι 120-50! (vid)

Τάκης Τσουκαλάς: Μπορεί ο τέταρτος τελικός της Basket League να ολοκληρώθηκε στα χαρτιά με σκορ 0-20, ωστόσο ένας απίθανος τηλεθεατής της εκπομπής «Άντε Γεια» πήγε την όλη υπόθεση ένα βήμα… παραπέρα.

Ο γνωστός παρουσιαστής και οπαδός του Ολυμπιακού βρισκόταν όπως ήταν λογικό σε μεγάλα κέφια, μέχρι τη στιγμή που ένα τηλεφώνημα ήρθε να του προκαλέσει… πονοκέφαλο.

Ο ίδιος λοιπόν επιστρατεύοντας εφαρμοσμένα Μαθηματικά, εξήγησε ότι το σκορ στο ΟΑΚΑ αν τελείωνε το ματς θα ήταν 120-50, διαιρώντας τους πόντους, πολλαπλασιάζοντας με τα λεπτά και υπολογίζοντας το ημίτονο και το συνημίτονο!

Δείτε το απίθανο βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάκης Τσουκαλάς: Απίστευτος τηλεθεατής – Εξηγεί με εφαρμοσμένα Μαθηματικά πώς θα έληγε το ντέρμπι 120-50! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.