ΜΠΑΣΚΕΤ

Το ευχαριστώ του Ολυμπιακού στον Κάνααν!

Ο Αϊζάια Κάνααν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό!
Το ευχαριστώ του Ολυμπιακού στον Κάνααν!

Και επίσημα πλέον ο Ολυμπιακός και ο Αϊζάια Κάνααν θα τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους, αφού δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Ο Αμερικανός προσέφερε πολλά στην ομάδα του Πειραιά για δύο χρόνια και πλέον θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη συμφωνήσει μαζί του και θέλει να τον πάρει στη Σερβία για να ενισχύσει τα γκαρντ του.

Με τη σειρά του ο Ολυμπιακός, έστειλε το δικό του μήνυμα, λέγοντας ένα μεγάλο… ευχαριστώ στον Αμερικανό για τα όσα έδωσε φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Thank you Isaiah for your loyalty, hard work, and dedication to Olympiacos BC organisation! We are wishing you the best of luck in the next step of your career. #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight», ανέφερε.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Αϊζάια Κάνααν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ευχαριστώ του Ολυμπιακού στον Κάνααν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.