ΜΠΑΣΚΕΤ

Το «Σσσσ…» του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ (vid)

Η παρατήρηση που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης στον νεαρό Ζούγρη στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Περιστέρι.
Το «Σσσσ…» του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ (vid)

Ο 20χρονος  Βαγγέλης Ζούγρης διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ που χρεώθηκε εις βάρος του σε προσπάθεια του Κώστα Αντετοκούνμπο, με την αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη να είναι άμεση και να ζητά από τον παίκτη του να μην διαμαρτύρεται.

Δείτε παρακάτω τη φάση από το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Περιστέρι -στο ΟΑΚΑ για την 4η μέρα του Top-6 της Basketleague- και την χαρακτηριστική κίνηση του Σπανούλη προς τον παίκτη του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «Σσσσ…» του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.