ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασίλης Σπανούλης: Υπάρχει θέμα με τη Θύρα 7; – Τι είπε ο Άκης στην εκπομπή (Vid)

Δεν πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη η συμπεριφορά που είχε ο Βασίλης Σπανούλης από την Άκη, στην εκπομπή υπό τη σκέπη της Θύρας 7.
Βασίλης Σπανούλης: Υπάρχει θέμα με τη Θύρα 7; – Τι είπε ο Άκης στην εκπομπή (Vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν εκνευρισμένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό. Η συμπεριφορά του δεν άρεσε στον Άκη, το ανέφερε στην εκπομπή του στο You Tube. Υπάρχει θέμα με την Θύρα 7; Είπε κι άλλα για το μπάσκετ…

Διότι, το ερώτημα αυτό είναι. Το αν είναι μεμονωμένο σχόλιο ή αν δεν άρεσε γενικότερα στη Θύρα 7 η συμπεριφορά του κόουτς του Περιστερίου και της Εθνικής Ελλάδας. Αρχικά, ο Άκης ανέφερε το ότι ήταν περίεργο που γέμισε το γήπεδο στα Δυτικά Προάστια με σκοπό να βρίσουν και να δείξουν αντιπαλότητα προς τον Ολυμπιακό.

«Μήπως έπεσε κάνα χαρτζιλικάκι για να συμβεί αυτό; Λέω εγώ τώρα ο πονηρός. Δεν ξέρω…», είπε αρχικά. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν το επόμενο θέμα που ασχολήθηκε: «Πάνω από τον Ολυμπιακό δεν είναι κανείς! Στο χέρι του είναι ο καθένας με τη συμπεριφορά του να διατηρήσει την υστεροφημία του», ανέφερε.

Σπάνια θα πουν κάτι από το κεφάλι τους στην εκπομπή, αλλά τον Βασίλη Σπανούλη τον… ακουμπάς; Ειδικά με αστεία αφορμή…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Βασίλης Σπανούλης – Όσα είπε ο Άκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Σπανούλης: Υπάρχει θέμα με τη Θύρα 7; – Τι είπε ο Άκης στην εκπομπή (Vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.