ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαθμολογία Euroleague: 2ος ο Παναθηναϊκός, 5ος ο Ολυμπιακός – Η τελική κατάταξη και τα ζευγάρια σε πλέι οφ και πλέι ιν

Δείτε την τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο της Euroleague, μετά την ολοκλήρωση και της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Βαθμολογία Euroleague: 2ος ο Παναθηναϊκός, 5ος ο Ολυμπιακός - Δείτε την τελική κατάταξη και τα ζευγάρια σε πλέι ιν και πλέι οφ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Βαθμολογία Euroleague: Δείτε την τελική κατάταξη μετά την ολοκλήρωση της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την 2η θέση με ρεκόρ 23-11, ενώ ο Ολυμπιακός την 5η  με 22-12. Τα ζευγάρια στα πλέι ιν και τα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός ως 2ος θα έχει φυσικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ (όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες της πρώτης 4άδας), ωστόσο το τριφύλλι δεν γνωρίζει ακόμη τον αντίπαλό του. Αυτός θα προκύψει από τον νικητή του Μακάμπι-Μπασκόνια, μετά την αποψινή (12/4) νίκη ων Βάσκων μέσα στην Ιταλία επί της Βίρτους με 95-91.

Το ματς του πλέι ιν ανάμεσα στην ομάδα του Τελ Αβίβ και της Βιτόρια θα προκύψει από το μεταξύ τους νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των πλέι ιν που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Πιο ξεκάθαρα αντιθέτως είναι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ως 5ος στην κανονική περίοδο θα αντιμετωπίσει τη 4η Μπαρτσελόνα (επίσης ρεκόρ 22-12 μετά την αποψινή ηττα από τη Βιλερμπάν) με τους Καταλανούς να είναι εκείνοι που έχουν βεβαίως το πλεονέκτημα έδρας.

Πώς διασταυρώνονται οι ομάδες στο Final Four: Να αναφέρουμε ότι οι δύο αιώνιοι της Ελλάδας προκριθούν στο final-4 δεν θα διασταυρωθούν μεταξύ τους στον ημιτελικό. Ο μεν Ολυμπιακός πάει στο «μονοπάτι» της Ρεάλ Μαδρίτης κτλ, ο δε Παναθηναϊκός σε αυτό της Μονάκο κτλ. Αναλυτικότερα παρακάτω.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της Euroleague:

Πέμπτη 11/4

Παρασκευή 12/4

Aναλυτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ και των πλέι ιν

Πλέι οφ (23/4-8/5)

Πλέι ιν (16-19/4.)

Η βαθμολογία Euroleague μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (34 αγωνιστικές)

 

 

Exit mobile version