ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εφυγε ο Σέσιονς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ο Ραμόν Σέσιονς δεν έμελλε να… ριζώσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μόλις δύο εβδομάδες, έπειτα από την άφιξή του στο Ισραήλ, ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Ο Σέσιονς είχε υπογράψει τρίμηνη συμφωνία με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με την προοπτική ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Τελικά, δύο εβδομάδες...
Εφυγε ο Σέσιονς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ο Ραμόν Σέσιονς δεν έμελλε να… ριζώσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μόλις δύο εβδομάδες, έπειτα από την άφιξή του στο Ισραήλ, ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

Ο Σέσιονς είχε υπογράψει τρίμηνη συμφωνία με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με την προοπτική ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Τελικά, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του ο Σέσιονς αναχωρεί για τις ΗΠΑ. Αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις της Euroleague, έχοντας 18 πόντους στο ενεργητικό του.

Ο τραυματισμός του Τζέρεμι Πάργκο ήταν η αιτία για την κίνηση της Μακάμπι και πλέον με τον Πάργκο ακόμη νοκ άουτ, οι Ισραηλινοί φαίνεται πως θα κινηθούν στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ.

«Ευχαριστώ τη Μακάμπι για την ευκαιρία που μου έδωσε. Καλή τύχη στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, θα σας παρακολουθώ από μακριά», ήταν το μήνυμα του Αμερικανού.

Έλληνες προπονητές στην Ευρωλίγκα: The… EuroGreeks!

Αποκατάσταση στην ΑΕΚ εν όψει Αντβέρπ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εφυγε ο Σέσιονς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.