ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο ο ΛεΝτέι (pic)

Λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Ζακ ΛεΝτέι, βρήκε και επίσημα το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, θα φοράει τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ετοιμάζει πρόταση ανανέωση στον Ιτούδη! «Είμαι πολύ ευγνώμων για...

Ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο ο ΛεΝτέι (pic)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ο Ζακ ΛεΝτέι, βρήκε και επίσημα το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, θα φοράει τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ετοιμάζει πρόταση ανανέωση στον Ιτούδη!

«Είμαι πολύ ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να έρθω στην πόλη του Μιλάνο και να αρχίσω δουλειά σε έναν τόσο εκπληκτικό σύλλογο, δίπλα σε σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά, να βάλω υψηλούς στόχους και να κάνω ό,τι χρειαστεί για να νικήσω», είπε ο Ζακ ΛεΝτέι.

Ο general manager της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστος Σταυρόπουλος, πρόσθεσε πως «ο Ζακ είναι ένας ευέλικτος, αθλητικός παίκτης, γεμάτος ενέργεια, είναι νέος, αλλά έχει δοκιμαστεί ήδη στην Euroleague. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μέρος της οικογένειάς μας».

Exit mobile version