ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Αναβολή στο Βιλερμπάν – Μονακό λόγο κορονοϊού

Εκτός από την Ιταλία όπου είχαμε αρκετά κρούσματα κορονοϊού, μέτρα ασφαλείας για τα αθλητικά γεγονότα λαμβάνονται και από άλλες χώρες. Συγκεκριμένα στην Γαλλία αναβολή έλαβε η προγραμματισμένη για σήμερα (1/3) αναμέτρηση Βιλερμπάν – Μονακό. Η γαλλική Κυβέρνηση προχώρησε στην αναβολή κάθε αθλητικής ή μη δραστηριότητα εντός χώρων, που μπορεί να προσελκύσει κοινό άνω των 5.000....

Αναβολή στο Βιλερμπάν – Μονακό λόγο κορονοϊού
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Εκτός από την Ιταλία όπου είχαμε αρκετά κρούσματα κορονοϊού, μέτρα ασφαλείας για τα αθλητικά γεγονότα λαμβάνονται και από άλλες χώρες. Συγκεκριμένα στην Γαλλία αναβολή έλαβε η προγραμματισμένη για σήμερα (1/3) αναμέτρηση Βιλερμπάν – Μονακό.

Η γαλλική Κυβέρνηση προχώρησε στην αναβολή κάθε αθλητικής ή μη δραστηριότητα εντός χώρων, που μπορεί να προσελκύσει κοινό άνω των 5.000.

Εκτός από το Βιλερμπάν – Μοναδκό αναβλήθηκε και η αναμέτρηση Στραμπούρ – Λε Πορτέλ.

Γενικότερα στο Παρίσι απαγορεύθηκαν οι δημόσιες συναθροίσεις, καθώς στη πρωτεύουσα έχουν ήδη βρεθεί 73 κρούσματα και έχουν χάσει τη ζωή τους 2 άνθρωποι.

Εξάλλου, μένει να δούμε αν το Βιλερμπάν – Βαλένθια που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (3/3, 21:45) – για την 27η αγωνιστική της Euroleague –  διεξαχθεί κανονικά, ή επίσης αναβληθεί.

Exit mobile version