ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μπάγερν Μονάχου: Ενίσχυση στους φόργουορντ με Λεσόρτ

Η Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε μία ακόμη πολύ καλή μεταγραφή, καθώς απέκτησε τον Ματίας Λεσόρτ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα.

Μπάγερν Μονάχου: Ενίσχυση στους φόργουορντ με Λεσόρτ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολύτιμη προσθήκη για τη Μπάγερν Μονάχου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματίας Λεσόρτ. Ο 23χρονος, ύψους 2.06μ, Γάλλος φόργουορντ είχε μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα.

Οι Γερμανοί ήθελαν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη γραμμή ψηλών της ομάδας, μετά την προσθήκη του 29χρονου Αμερικανού, πρώην NBAer, Γκρεγκ Μονρό.

Την περσινή σεζόν ο Λεσόρτ είχε με την ισπανική ομάδα 11 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.3 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 19 παιχνίδια.

Πλέον θα φορά τη φανέλα της ομάδας του Μονάχου, έχοντας την ευκαιρία να επιστρέψει στη Euroleague, μετά από τη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα.

Να αναφέρουμε πως ο Λεσόρτ άρχισε την καριέρα του από τη Σαλον (2014-16), συνέχισε στη Ναντέρ (2016-17), ενώ ο επόμενος του σταθμός ήταν ο Ερυθρός Αστέρας (2017-18). Η περσινή σεζόν τον βρήκε στην ACB με τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα (2018-19), ενώ τη σεζόν 2019-20 θα φορά αυτή της Μπάγερν Μονάχου.

Exit mobile version