ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μπαρτσελόνα: Πρόκριση με «σεληνιασμένο» Ερτέλ!

Μετά την εύκολη νίκη της επί της Μπανταλόνα στο πρώτο ματς (87-61 εντός έδρας) η Μπαρτσελόνα επικράτησε και  το ίδιο άνετα και στην έδρα της αντιπάλου της. Αυτή τη φορά η ομάδα του Πέσιτς νίκησε με 107-86 και με 2-0 νίκες εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά της ACB. Εκεί θα αντιμετωπίσει και πάλι με...

Μπαρτσελόνα: Πρόκριση με «σεληνιασμένο» Ερτέλ!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά την εύκολη νίκη της επί της Μπανταλόνα στο πρώτο ματς (87-61 εντός έδρας) η Μπαρτσελόνα επικράτησε και  το ίδιο άνετα και στην έδρα της αντιπάλου της. Αυτή τη φορά η ομάδα του Πέσιτς νίκησε με 107-86 και με 2-0 νίκες εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά της ACB.

Εκεί θα αντιμετωπίσει και πάλι με πλεονέκτημα έδρας τη Σαραγόσα που έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός της Μπασκόνια επίσης με 2-0 νίκες στη δική τους σειρά.

Κόντρα στη Μπανταλόνα η Μπάρτσα είχε απίστευτη ευστοχία με 17/30 τρίποντα, 17/27 δίποντα και 22/27 βολές! Παράλληλα οι παίκτες των νικητών μοίρασαν 23 ασίστ, εννέα εκ των οποίων οι Τομά Ερτέλ.

Γενικότερα ο Γάλλος γκαρντ ήταν και ο κορυφαίος της Μπαρτσελόνα με 32 πόντους και συνολικά 9/14 σουτ! Ξεχώρισαν επίσης και οι Κλαβέρ, Οριόλα και Χάνγκα. Οσο για τον πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού Κρις Σίνγκλετον είχε 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λαπροβίτολα με 22 πόντους και 11 ασίστ, όμως δεν είναι την απαιτούμενη βοήθεια από τους συμπαίκτες. Θετικοί πάντως ήταν με 14π. ο Μπουνγκού-Κολό, ο Λόπεζ-Αροστέγκι επίσης με 14, ενώ 11 σημείωσε ο Μόργκαν και 10 ο Χαραγκόντι.

Exit mobile version