ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μπασκόνια: Τρομερή κίνηση με Στάουσκας (pic)

Ακόμα μία μεγάλη προσθήκη που πραγματοποιείται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ

Μπασκόνια: Τρομερή κίνηση με Στάουσκας (pic)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μία πραγματικά σπουδαία κίνηση έκανε η Μπασκόνια, η οποία συμφώνησε με τον Νικ Στάουσκας, ο οποίος έρχεται στην Ευρώπη για την επόμενη χρονιά.

Ο Καναδός γκαρντ, έχει κάνει σπουδαία καριέρα και έχει τρομερές εμπειρίες, που θα βοηθήσουν την ισπανική ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Ο παίκτης είναι μόλις 25 ετών (1.98), έχοντας αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα από το 2014, όταν και έγινε draft από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Στις 10 Ιουλίου του 2015, ο Στάουσκας, γίνεται ανταλλαγή στους Σίξερς, όπου και αγωνίζεται την πρώτη σεζόν για 73 παιχνίδια και τη δεύτερη σε 80 παιχνίδια, έχοντας 8.5 και 9.5 πόντους μέσο όρο, αντίστοιχα.

Η σεζόν 2017/18 ήταν αρκετά μπερδεμένη για τον ίδιο, αφού δίνεται ανταλλαγή στους Μπρούκλιν Νετς, στους οποίους αγωνίζεται για 35 παιχνίδια.

Το 2018 τον βρίσκει στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ωστόσο μετά 44 αγώνες δόθηκε με ανταλλαγή στους Καβαλίερς, όπου και έκλεισε τη χρονιά.

Πλέον θα τον απολαμβάνουμε στην Ευρώπη, τόσο στην ACB αλλά και τη Euroleague,  με τη φανέλα της Μπασκόνια.

Μάλιστα έρχεται και αυτός να προστεθεί στα σπουδαία ονόματα που αποφάσισαν να έρθουν ξανά στην Ευρώπη, όπως ο Νίκολα Μίροτιτς, ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Μοζγκόφ και άλλοι.

Exit mobile version