ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ερυθρός Αστέρας: Φιλική νίκη με Γκιστ και Περπέρογλου

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε σε φιλικό τη Μόρναρ με 90-72 έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Τζέιμς Γκιστ. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Περπέρογλου.

Γκιστ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Με φιλικά τεστ συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ερυθρός Αστέρας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς επικράτησε με 90-72 της Μόρναρ, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Τζέικς Γκιστ.

Ο 32χρονος, πρώην πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού σημείωσε 18 πόντους όντας εκ των κορυφαίων για το συγκρότημα του Βελιγραδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παπαπέτρου: «Λεπτό με λεπτό για τη διαφορά κόντρα στους Τσέχους» (vid)

Από κει και πέρα, εκτός του Γκιστ, στους διακριθέντες για τον Ερυθρό Αστέρα συμπεριλήφθηκε και ο Στράτος Περπέρογλου. Ο 35χρονος φόργουορντ είχε 14 πόντους, δείχνοντας ότι παραμένει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εξάλλου για τους νικητές ξεχώρισε και ο Ντέρικ Μπράουν με που τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε μια ομολογουμένως πολύ γεμάτη εμφάνιση. Μάλιστα ο Αμερικανός έκλεισε τα 31 χρόνια ζωής και μετά το ματς οι συμπαίκτες του του έφεραν τούρτα στο γήπεδο ώστε να το γιορτάσουν μαζί.

Τέλος να θυμίσουμε ότι η σεζόν 2019/20 θα βρει τον Ερυθρό Αστέρα στην EuroLeague, ως κάτοχο της Αδριατικής Λίγκας.

Exit mobile version