ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ερυθρός Αστέρας: «Είχε κορονοϊό ο Ότζο πριν πεθάνει»! (pic)

Λεπτομέρειες για το θάνατο του Μάικλ Ότζο έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας, με τον Νεμπόισα Τσόβιτς να παραχωρεί συνέντευξη στο σερβικό τηλεοπτικό δίκτυο Sportklub. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο παίκτης που πέθανε από ανακοπή ενώ έκανε ατομική προπόνηση, στις αρχές Ιουλίου είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, παρουσιάζοντας βήχα και πυρετό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαϊτζάκης: Όταν έκανε… θαύματα στην...

Ερυθρός Αστέρας: «Είχε κορονοϊό ο Ότζο πριν πεθάνει»! (pic)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Λεπτομέρειες για το θάνατο του Μάικλ Ότζο έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας, με τον Νεμπόισα Τσόβιτς να παραχωρεί συνέντευξη στο σερβικό τηλεοπτικό δίκτυο Sportklub.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο παίκτης που πέθανε από ανακοπή ενώ έκανε ατομική προπόνηση, στις αρχές Ιουλίου είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, παρουσιάζοντας βήχα και πυρετό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλαϊτζάκης: Όταν έκανε… θαύματα στην Λιθουανία (vid)

«Ο αθλητικός διευθυντής και ο γιατρός του Ερυθρού Αστέρα πήγαν αμέσως στα Επείγοντα και δυστυχώς, αναγνώρισαν τον πρώην παίκτη μας. Εν συνεχεία, επικοινωνήσαμε με την οικογένεια του. Έχουμε ηθική υποχρέωση να κάνουμε ό,τι μάς ζητήσει η οικογένεια του Μάικλ!

Να ελέγξουμε τι ακριβώς συνέβη! Τότε, λοιπόν αρχίσαμε να ψάχνουμε την υπόθεση κι ενημερωθήκαμε ότι στις αρχές Ιουλίου, ο Ότζο άρχισε να νιώθει έντονο πόνο στο στήθος, να έχει βήχα και πυρετό».

Exit mobile version