ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Έβαλε 72 πόντους ο ΛιΆντζελο Μπολ! (vid)

Ο ΛιΆντζελο Μπολ θα κινηθεί στα χνάρια του αδερφού του Λόνζο που αγωνίζεται στους Λέικερς, καθώς ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο ντραφτ του καλοκαιριού. Και λίγο αργότερα φρόντισε να το… γιορτάσει σημειώνοντας 72 πόντους. Εντάξει, έγινε κόντρα στην εφηβική ομάδα της Γκουάνγκντονγκ Σάουθερν Τάιγκερς, την οποία η Βιτάουτας νίκησε με 159-115, αλλά και πάλι η...
Έβαλε 72 πόντους ο ΛιΆντζελο Μπολ! (vid)

Ο ΛιΆντζελο Μπολ θα κινηθεί στα χνάρια του αδερφού του Λόνζο που αγωνίζεται στους Λέικερς, καθώς ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο ντραφτ του καλοκαιριού.

Και λίγο αργότερα φρόντισε να το… γιορτάσει σημειώνοντας 72 πόντους. Εντάξει, έγινε κόντρα στην εφηβική ομάδα της Γκουάνγκντονγκ Σάουθερν Τάιγκερς, την οποία η Βιτάουτας νίκησε με 159-115, αλλά και πάλι η επίδοσή του έγραψε.

https://www.facebook.com/bcvytautas/videos/2255051184508730/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβαλε 72 πόντους ο ΛιΆντζελο Μπολ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.