ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Φενερμπαχτσέ: Χωρίς προβλήματα την Νταρουσάφακα

Η Φενερμπαχτσέ ήταν ανώτερη της Νταρουσάφακα, την οποία κέρδισε με 83-75 για την 9η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.  Η Φενερμπαχτσέ μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολο “φεγγάρι” στην Euroleague, ωστόσο στο πρωτάθλημα της Τουρκίας… καλπάζει. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη νίκη επί της Νταρουσάφακα έφτασαν τις 8 νίκες και έχουν μόλις μια ήττα και...

Φενερμπαχτσέ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Φενερμπαχτσέ ήταν ανώτερη της Νταρουσάφακα, την οποία κέρδισε με 83-75 για την 9η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. 

Η Φενερμπαχτσέ μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολο “φεγγάρι” στην Euroleague, ωστόσο στο πρωτάθλημα της Τουρκίας… καλπάζει. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη νίκη επί της Νταρουσάφακα έφτασαν τις 8 νίκες και έχουν μόλις μια ήττα και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Καρσίγιακα.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Νίκολα Κάλινιτς (14 πόντοι- 4 ασίστ), ενώ από εξίσου καλοί ήταν και οι Μελίχ Μαχμούτογλου και Μπόμπι Ντίξον (αμφότεροι σκόραραν από 13 πόντους). Ο Κώστας Σλούκας αγωνίστηκε για 32 λεπτά και είχε 7 πόντους, 5 ασίστ και 5 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 41-37, 62-54, 83-75

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

Exit mobile version