ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Φενέρμπαχτσε: Επιστροφή στις νίκες με ξέσπασμα Μαχμούτογλου

Η Φενέρμπαχτσε. έπειτα από την ήττα στη Μόσχα, επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας την Τόφας στην Προύσα (76-82) και παραμένει στην κορυφή μαζί με Εφές και Καρσίγιακα.

Φενέρμπαχτσε
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Φενέρμπαχτσε έπειτα από την ήττα στη Μόσχα, επέστρεψε στις επιτυχίες νικώντας την Τόφας στην Προύσα (76-82) και παραμένει στην κορυφή μαζί με Εφές και Καρσίγιακα.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς λύγισε εκτός έδρας την Τόφας (6-2) του Ματ Λοτζέσκι, της οποίας επικράτησε με το τελικό 76-82, για την 8η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η διαφορά έφτασε ακόμη και στο +22, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο -4. Ο Σέρβος τεχνικός άφησε εκτός δωδεκάδας τους Ντε Κολό, Βέσελι και Ντατόμε, με τον Μαχμούτογλου να ήταν κορυφαίος με 29 πόντους, έχοντας 7/11 δίποντα και 5/8 τρίποντα, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Συνεχίζει να καλπάζει

Πολύ καλη εμφάνιση και από τον Ντουβερίογλου, που άγγγιξε το νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 9 ριμπαάουντ. 7 πόντους και 8 ασίστ μέτρησε ο Κώστας Σλούκας.

Από την πλευρά των ηττημένων, που υποχώρησαν στο 6-2, ξεχώρισαν οι Φίλιπ (18π.) και Μεχία (13π.). Ο Ματ Λοτζέσκι έμεινε στους 3 πόντους με 1/7 σουτ, ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.

Δεκάλεπτα: 13-25, 32-38, 46-68, 76-82

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στηνσελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version