ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γιασικεβίτσιους: «Ο Καλάθης έχει μεγάλες προοπτικές»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Super Cup μίλησε για την Μπαρτσελόνα, αλλά έκανε και ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Super Cup: «Είχαμε μερικές μέρες, για να διορθώσουμε όσα δεν πήγαν καλά κόντρα στην Ανδόρα. Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μπροστά. Το...

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους- Μπαρτσελόνα- Ζαλγκίρις Κάουνας- Μπαρτσελόνα LIVE
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του Super Cup μίλησε για την Μπαρτσελόνα, αλλά έκανε και ειδική αναφορά στον Νικ Καλάθη.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Super Cup: «Είχαμε μερικές μέρες, για να διορθώσουμε όσα δεν πήγαν καλά κόντρα στην Ανδόρα. Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέρα που έχουμε για να βελτιωθούμε, να μάθουμε πράγματα, να αφομοιώσουμε τα νέα συστήματα, να είμαστε πιο πειθαρχημένοι.

Αν δεν έχεις κίνητρο για το ισπανικό Super Cup, τότε υπάρχει πρόβλημα, Η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο, δουλέψαμε καλά και θέλουμε να βγάλουμε την προσπάθειά μας στο παρκέ το βράδυ του Σαββάτου», ενώ για την ενίσχυση της ομάδας του το καλοκαίρι είπε:

«Ο Καλάθης έχει μεγάλες προοπτικές, πράγμα που ισχύει για ολόκληρη την ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε ως ομάδα και βρισκόμαστε σε αυτή τη διαδικασία».

Exit mobile version