ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

«Ιδιαίτερες ικανότητες ο Γκάουντλοκ, θα δούμε αν θα μείνει στο Μιλάνο»

Οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν έκαναν τον Άντριου Γκάουντλοκ να ξεχωρίσει. Αποκορύφωμα αποτέλεσαν οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Τρεντό, όπου αναδείχθηκε MVP. Η φημολογία σχετικά με το μέλλον του έχει ήδη αρχίσει και ο Λίβιο Πρόλι τόνισε πως ο «Mini Mamba» θέλει να συνεχίσει στο Μιλάνο, όμως ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο....

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν έκαναν τον Άντριου Γκάουντλοκ να ξεχωρίσει. Αποκορύφωμα αποτέλεσαν οι τελικοί του ιταλικού πρωταθλήματος κόντρα στην Τρεντό, όπου αναδείχθηκε MVP.

Η φημολογία σχετικά με το μέλλον του έχει ήδη αρχίσει και ο Λίβιο Πρόλι τόνισε πως ο «Mini Mamba» θέλει να συνεχίσει στο Μιλάνο, όμως ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο πρόεδρος της Αρμάνι:

«Μιλήσαμε μαζί του στις αρχές της σεζόν. Το συμβόλαιό του εκπνέει και αρκετές ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο. Είναι πολύ δυνατός παίκτης και έχει ορισμένες ιδιαίτερες ικανότητες.

Πρέπει να καταλάβουμε εάν και πώς μπορούμε να τον βάλουμε στο ρόστερ της νέας σεζόν. Εκτιμούμε την αφοσίωσή του στο παρκέ. Έδειξε ότι θέλει να μείνει στο Μιλάνο, εάν συμφωνήσουμε για τον ρόλο και την αμοιβή του μπορούμε να μιλήσουμε χωρίς πρόβλημα».

Exit mobile version