ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ιταλία: Οι ομάδες δεν θέλουν να κατέβουν οριστικά τα ρολά

Η Ιταλία ζει υπό τον τρόμο του κορονοϊού που σπέρνει τον θάνατο παντού. Τα πάντα έχουν παραλύσει στην γειτονική χώρα που προσπαθεί να σταθεί όρθια και να κερδίσει τον πόλεμο από τον Covid-19. Το μπάσκετ βρίσκεται φυσικά σε… τεχνητό κώμα, καθώς η σεζόν έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας. Οι ομάδες της Ιταλικής Λίγκας ξεκαθάρισαν σήμερα σε...
Ιταλία: Οι ομάδες δεν θέλουν να κατέβουν οριστικά τα ρολά

Η Ιταλία ζει υπό τον τρόμο του κορονοϊού που σπέρνει τον θάνατο παντού. Τα πάντα έχουν παραλύσει στην γειτονική χώρα που προσπαθεί να σταθεί όρθια και να κερδίσει τον πόλεμο από τον Covid-19.

Το μπάσκετ βρίσκεται φυσικά σε… τεχνητό κώμα, καθώς η σεζόν έχει αναβληθεί μέχρι νεωτέρας.

Οι ομάδες της Ιταλικής Λίγκας ξεκαθάρισαν σήμερα σε τηλεδιάσκεψη που έγινε ότι δεν θέλουν να μπει οριστικό λουκέτο στο πρωτάθλημα.

Οι σύλλογοι της Lega Basket Serie A τόνισαν ότι δεν επιθυμούν να κατέβουν οριστικά τα ρολά. Επιθυμούν να ξεκινήσει κάποια στιγμή (όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, βέβαια) η σεζόν και να ολοκληρωθεί κανονικά.

Από την άλλη, ξεκαθαρίστηκε, πάντως, ότι δεν επιθυμούν να τραβήξει ατέλειωτα η σεζόν (αν φυσικά νικηθεί ο κορονοϊός και ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα) και τονίστηκε ότι πρέπει να μπει ως χρονικό όριο η 30η Ιουνίου.

Το θέμα είναι και οικονομικό. Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι αν η σεζόν διακοπεί οριστικά η σεζόν στην Ιταλία τότε το οικονομικό στραπάτσο που θα υποστούν οι ομάδες θα είναι τεράστιο.

Η ιταλική εφημερίδα «La Stampa» μάλιστα ανέφερε ότι η οικονομική τρύπα θα είναι τεράστια και η ζημιά θα φτάσει για όλους ακόμα και στα 40 εκατ. ευρώ!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ