ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κεμζούρα: «Θέλω να υπάρχει σταθερότητα και διάρκεια»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε για τα στοιχεία που θέλει να έχει ο επόμενος σταθμός της καριέρας.  Ο Κεμζούρα μετά την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό δεν έχει βρει τον επόμενο πάγκο της ομάδας που θα κοουτσάρει και σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε πρόταση πρέπει να εξετάζεται, γιατί είναι άλλο πράγμα το να ονειρεύεσαι κι...

Κεμζούρα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε για τα στοιχεία που θέλει να έχει ο επόμενος σταθμός της καριέρας. 

Ο Κεμζούρα μετά την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό δεν έχει βρει τον επόμενο πάγκο της ομάδας που θα κοουτσάρει και σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάθε πρόταση πρέπει να εξετάζεται, γιατί είναι άλλο πράγμα το να ονειρεύεσαι κι άλλο να είσαι ρεαλιστής.

Φυσικά, είναι πάντα πιο ενδιαφέρον η ομάδα σου να συμμετέχει και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά με απασχολεί να βρω μία ομάδα με όραμα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι δύσκολο να βρω ένα πλάνο πεναετίας, αλλά θα ήθελα να υπάρχει σταθερότητα και διάρκεια.

Οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν ότι όλοι θέλουν να νικάνε, αλλά όπως έχει πει ο Μπράντ Στίβενς, τα να χάσεις έναν τίτλο σε μία σεζόν είναι το κλειδί ώστε μακροπρόθεσμα να γίνεις νικητής».

Exit mobile version