ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κύπελλο Ιταλίας: Στην Βενέτσια του Μπράμου το τρόπαιο

Η Βενέτσια κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας και επικράτησε με 73-67 της Μπρίντιζι στον μεγάλο τελικό του θεσμού.  Η Βενέτσια παρουσιάστηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σαφώς ανώτερη από την Μπρίντιζι. Με όπλο της το πολύ καλό αμυντικά πρώτο δεκάλεπτο, η Βενέτσια πήρε “κεφάλι” στο σκορ. Μάλιστα για του λόγου το αληθές, στην πρώτη περίοδο δέχθηκε μόλις...

Κύπελλο Ιταλίας
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Βενέτσια κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας και επικράτησε με 73-67 της Μπρίντιζι στον μεγάλο τελικό του θεσμού. 

Η Βενέτσια παρουσιάστηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σαφώς ανώτερη από την Μπρίντιζι. Με όπλο της το πολύ καλό αμυντικά πρώτο δεκάλεπτο, η Βενέτσια πήρε “κεφάλι” στο σκορ.

Μάλιστα για του λόγου το αληθές, στην πρώτη περίοδο δέχθηκε μόλις 8 πόντους. Η συνέχεια βέβαια δεν ήταν ανάλογη. H Μπρίντιζι αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο και μείωσε την εις βάρος της διαφορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε γίνει ήδη ντέρμπι και έτσι έμεινε. Ωστόσο, η Βενέτσια του Μάικ Μπράμος φάνηκε πιο ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Για τους θριαμβευτές, ξεχώρισε o Μίτσελ Γουάτ  που σημείωσε “double double” με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. Άξιος συμπαραστάτης του με μεγάλη συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του ήταν και ο Μάικ Μπράμος που σκόραρε 12 πόντους.

Από την άλλη μεριά, η Μπρίντιζι  είχε σε καλή μέρα τον Άντριαν Μπανκς. Ο Aμερικανός γκαρντ τα έκανε όλα στο παρκέ πετυχαίνοντας 27 πόντους, που δυστυχώς δεν έφτασαν για την ομάδα του, έτσι ώστε να κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας.

Τα δεκάλεπτα: 18-8, 34-30, 50-43, 73-67.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version