ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα και ο Μάικ Τζέιμς!

Ο Αμερικανός γκαρντ, Μάικ Τζέιμς θα μπει σε καραντίνα δύο εβδομάδων, όπως είπε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέα Βατούτιν.

Κορονοϊός: Σε καραντίνα και ο Μάικ Τζέιμς!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Αρκετοί είναι οι αθλητές και γενικότερα οι διάσημοι που είτε έχουν προσβληθεί από τον ιό είτε μπαίνουν σε καραντίνα για λόγους πρόληψης. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μάικ Τζέιμς!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό ο Αμερικανός γκαρντ θα τεθεί καραντίνα δύο εβδομάδων, όπως είπε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Αντρέα Βατούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλεϊ: Αναστολή επ’ αόριστον σε όλες τις διοργανώσεις της CEV

Κι αυτό καθώς ο Μάικ Τζέιμς είχε δειπνήσει με τους παίκτες της Λοκομοτίβ Κούμπαν, χωρίς να γνωρίζει ότι μέλος της ομάδας είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.

«Ο Μάικ είναι τώρα σε απομόνωση. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ από το Κράσνονταρ. Το ιατρικό μας τιμ τον παρακολουθεί στενά. Δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και του ευχόμαστε τα καλύτερα…» ανέφερε ο Βατούτιν για το περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς.

Θυμίζουμε πως οι αγώνες για την VTB αναβλήθηκαν αργότερα από κάθε άλλη διοργάνωση στην Ευρώπη και μετά από μεγάλες αντιδράσεις των ίδιων των παικτών, μεταξύ των οποίων και ο Μάικ Τζέιμς.

Exit mobile version