ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μάικ Τζέιμς: «Ο Μεσίνα μου είπε πως θα είμαι μεγάλο κομμάτι της Αρμάνι»

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στην... έξοδο από την Αρμάνι Μιλάνο και εξέφρασε τον προβληματισμό του, αναφορικά με όσα συζήτησε με τον Μεσίνα.

Μάικ Τζέιμς: «Ο Μεσίνα μου είπε πως θα είμαι μεγάλο κομμάτι της Αρμάνι»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι εκτός Αρμάνι Μιλάνο, με τον ίδιο να εκφράζει τον προβληματισμό του μετά και την επικοινωνία που είχε με τον Έτορε Μεσίνα.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρντ ο Μεσίνα του διεμήνυσε πόσο πολύ τον πιστεύει, εξηγώντας πως αν παραμείνει, ο ρόλος του θα είναι σημαντικός στην Αρμάνι.

Σε ερώτηση που του έγινε στο Twitter για όσα συνέβησαν και προκάλεσαν το διαφαινόμενο «διαζύγιο», ο Τζέιμς είπε, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι πιθανότατα θα αποχωρήσει.

«Δεν ξέρω. Ο προπονητής μου είχε πει πως θα είμαι ένα μεγάλο κομμάτι της ομάδας τις δύο φορές που μιλήσαμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μάικ Τζέιμς.

Θυμίζουμε ότι στις 13 Ιουλίου του 2018 ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο (2+1 χρόνια) με την ιταλική ομάδα,  με τις ετήσιες αποδοχές του να υπολογίζονται κοντά στα 2 εκατ. δολάρια.

Exit mobile version