ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ναντέρ: Απέκτησε τον Ντουάιτ Μπάικς

Ο Ντουάιτ Μπάικς έμεινε ελεύθερος πριν καιρό από τον Ολυμπιακό, αλλά θα παραμείνει στην Ευρώπη, καθώς η Ναντέρ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου (1,91μ.) Αμερικανού γκαρντ. Ο Μπάικς ήρθε τον χειμώνα στον Ολυμπιακό. Από την μια όμως, η απαγόρευση μεταγραφών που είχε επιβάλει τότε (την απέσυρε μετά όταν φάνηκε ότι η ομάδα δεν χρωστούσε λεφτά)...

Ντουάιτ Μπάικς
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ντουάιτ Μπάικς έμεινε ελεύθερος πριν καιρό από τον Ολυμπιακό, αλλά θα παραμείνει στην Ευρώπη, καθώς η Ναντέρ ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου (1,91μ.) Αμερικανού γκαρντ.

Ο Μπάικς ήρθε τον χειμώνα στον Ολυμπιακό. Από την μια όμως, η απαγόρευση μεταγραφών που είχε επιβάλει τότε (την απέσυρε μετά όταν φάνηκε ότι η ομάδα δεν χρωστούσε λεφτά) η Euroleague στον Ολυμπιακό και από την άλλη η διακοπή της σεζόν λόγω της επέλασης του κορονοϊού, δεν του επέτρεψαν να παίξει πολύ με την ομάδα.

Ο Αμερικανός πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 3 ματς στην Euroleague και είχε μέσο όρο 5 πόντους (1/1 βολές, 4/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 1,3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 0,7 κλεψίματα σε 14΄.43΄΄.

Ο Ολυμπιακός είχε την οψιόν να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αλλά δεν ήταν στα πλάνα του Μπαρτζώκα για τη νέα σεζόν και έτσι οι δρόμοι του με τους «ερυθρόλευκους» χώρισαν.

Τελικά η Ναντέρ τον έβαλε στο στόχαστρο και ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Exit mobile version