ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παναγιώτης & Γιώργος Καλαϊτζάκης: Στην Λιθουανία τα αδέλφια

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Λιθουανία, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην λιθουανική Νεβέζις.  Όπως αναφέρει το «krepsinis.net» τα δύο αδέλφια θα ξενιτευτούν, μιας και είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα παρκέ της Λιθουανίας και στη Νεβέζις. Ο Παναγιώτης πηγαίνει ως ελεύθερος και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης...

Παναγιώτης και Γιώργος Καλαϊτζάκης
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Λιθουανία, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην λιθουανική Νεβέζις. 

Όπως αναφέρει το «krepsinis.net» τα δύο αδέλφια θα ξενιτευτούν, μιας και είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα παρκέ της Λιθουανίας και στη Νεβέζις. Ο Παναγιώτης πηγαίνει ως ελεύθερος και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης υπό την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναγιώτης την περασμένη σεζόν πήρε χρόνο στην Α1 με τον Χολαργό, ενώ ο αδερφός του, Γιώργος, αγωνίστηκε ακόμα και στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Παράλληλα και οι δύο ξεχώρισαν στο Πανευρωπαϊκό Νέων, με τον πρώτο να έχει 9,9 πόντους και τον δεύτερο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 19,7.

Exit mobile version