ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέζαρο: «Δεν έχουμε δεχθεί πρόταση για Τσάπμαν»

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν, ωστόσο φαίνεται να κολλάει η περίπτωση του Κλιντ Τσάπμαν. Μάλιστα η Πέζαρο έβγαλε και σχετική ανακοίνωση.  Μάλιστα ο Τσάπμαν δεν υπολογίζεται στα πλάνα της Πέζαρο για το επερχόμενο ματς με την Τριέστε επειδή συνεχίζει ο παίκτης να είχε πόνους στον αριστερό του αστράγαλο και το ιατρικό team...

Πέζαρο- Τσάπμαν
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν, ωστόσο φαίνεται να κολλάει η περίπτωση του Κλιντ Τσάπμαν. Μάλιστα η Πέζαρο έβγαλε και σχετική ανακοίνωση. 

Μάλιστα ο Τσάπμαν δεν υπολογίζεται στα πλάνα της Πέζαρο για το επερχόμενο ματς με την Τριέστε επειδή συνεχίζει ο παίκτης να είχε πόνους στον αριστερό του αστράγαλο και το ιατρικό team αποφάσισε να μείνει εκτός.

Η ανακοίνωση του Ιταλικού συλλόγου αναφέρει: «Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τον Κλιντ Τσάπμαν, η Πέζαρο αρνείται κατηγορηματικά πως δέχθηκε πρόταση από ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Ο παίκτης συνεχίζει να έχει πόνους στον αριστερό αστράγαλο και το ιατρικό team αποφάσισε να συνεχίσει τις θεραπείες του με αποτέλεσμα να χάσει το επερχόμενο ματς με την Τριέστε».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version