ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πολωνία: Τέλος η σεζόν, πρωταθλήτρια η Ζιελόνα Γκόρα

Η Πολωνία αποτελεί άλλο έναν κρίκο στην αλυσίδα των χωρών, που αποφάσισαν να βάλουν οριστικό «λουκέτο» στα πρωταθλήματά τους, λόγω της επέλασης του κορονοϊού. Η πολωνική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα της χώρας σταματάει οριστικά για φέτος και ο τίτλος της σεζόν 2019-20 θα πάει στην Ζιελόνα Γκόρα, που ήταν στην πρώτη θέση της κατάταξης....

Πολωνία
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Πολωνία αποτελεί άλλο έναν κρίκο στην αλυσίδα των χωρών, που αποφάσισαν να βάλουν οριστικό «λουκέτο» στα πρωταθλήματά τους, λόγω της επέλασης του κορονοϊού.

Η πολωνική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το πρωτάθλημα της χώρας σταματάει οριστικά για φέτος και ο τίτλος της σεζόν 2019-20 θα πάει στην Ζιελόνα Γκόρα, που ήταν στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Η Ζιελόνα Γκόρα ήταν στην πρώτη θέση μετά τις 22 αγωνιστικές της Πολωνικής Λίγκας με σκορ 19-3 και 41 βαθμούς.

Στην 2η θέση ήταν η Wloclawek με σκορ 17-5 και 39 βαθμούς, στην 3η ήταν η Start Lublin με το ίδιο σκορ (17-5).

Στην 4η θέση ήταν η Gdynia με 14-8 και 36 βαθμούς την πρώτη 5άδα συμπλήρωνε η Torun που είχε ως τώρα σκορ 15-5 (είχε δυο ματς λιγότερα) και 35 βαθμούς.

Η Πολωνία ακολούθησε τον ίδιο δρόμο με Λιθουανία, Βέλγιο, Σουηδία, Ουκρανία και Βοσνίας, που αποφάσισαν την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων τους λόγω του εφιάλτη του κορονοϊού.

Exit mobile version