ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ρεάλ- Μπαρτσελόνα 73-88: Το Copa del Rey στην Καταλονία

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια στο el clasico και επικράτησε 73-88 στον τελικό του Copa del Rey που έγινε στη Μαδρίτη. Πρώτη κούπα για Γιασικεβίτσιους- Καλάθη. Η Μπαρτσελόνα πήρε την… εκδίκησή της για τον χαμένο τελικού του Σεπτεμβρίου (είχε κατακτήσει το SuperCopa η Ρεάλ) και με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο...

Ρεάλ- Μπαρτσελόνα
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια στο el clasico και επικράτησε 73-88 στον τελικό του Copa del Rey που έγινε στη Μαδρίτη. Πρώτη κούπα για Γιασικεβίτσιους- Καλάθη.

Η Μπαρτσελόνα πήρε την… εκδίκησή της για τον χαμένο τελικού του Σεπτεμβρίου (είχε κατακτήσει το SuperCopa η Ρεάλ) και με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο ως προπονητή της ομάδας της Καταλονίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπαρτσελόνα ήταν ο Κόρι Χίγκινς, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε μάλιστα MVP του Copa del Rey. Ο Αμερικανός τελείωσε το ματς έχοντας σκοράρει 20 πόντους. Εξαιρετικός ήταν και ο Καλάθης με 12 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-20, 31-52, 50-69, 73-88

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Αμπάλντε 15, Αλοθέν 9, Γκαρούμπα, Ταβάρες 17, Γιουλ 8, Κοζέρ 5, Τάιους, Λαπροβίτολα, Ρέγιες 2, Ντεκ 9, Κάρολ, Τόμπκινς 8

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γιασικεβίτσιους): Οριόλα 2, Αμπρίνες 8, Χίγκινς 20, Κούριτς 6, Καλάθης 12, Ντέιβις 10, Βέστερμαν, Χάνγκα 3, Μπολμάρο, Σμιτς 13, Πούστοβι 2, Μίροτιτς 12.

Exit mobile version