ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σφαιρόπουλος: «Μας είχε λείψει το μπάσκετ»

Για την επιστροφή της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη δράση μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Ασντόντ. Ο Έλληνας τεχνικός, δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα του έπαιξε ξανά μπάσκετ, αφού τόνισε ότι ήταν κάτι που του είχε λείψει, κατά τη διάρκεια της καραντίνας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επέστρεψε με 100άρα η...

Σφαιρόπουλος: «Μας είχε λείψει το μπάσκετ»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για την επιστροφή της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη δράση μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Ασντόντ.

Ο Έλληνας τεχνικός, δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα του έπαιξε ξανά μπάσκετ, αφού τόνισε ότι ήταν κάτι που του είχε λείψει, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επέστρεψε με 100άρα η ομάδα του Σφαιρόπουλου!

«Μας είχε λείψει το μπάσκετ, είναι η ζωή μας. Το να παίζουμε όμως σε ένα γήπεδο χωρίς θεατές δεν είναι ωραίο. Ελπίζω ότι η κατάσταση με τον κορονοϊό θα βελτιωθεί και σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να έχουμε κόσμο στις εξέδρες, με την ελπίδα του χρόνου να υπάρχουν γεμάτα γήπεδα.

Κάναμε ένα καλό μας, οι περισσότερο παίκτες ήταν σοβαροί. Ήμασταν παραγωγικοί στην επίθεση και κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα», είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Exit mobile version