×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τεόντοσιτς-Ερυθρός Αστέρας: Του δίνει 1,2 εκατ. ευρώ!


    Sportime Team

Τεόντοσιτς-Ερυθρός Αστέρας: Του δίνει 1,2 εκατ. ευρώ!


Τεόντοσιτς-Ερυθρός Αστέρας: Ένα από τα δυνατά ονόματα του καλοκαιριού στις μεταγραφές του μπάσκετ, είναι αυτό του Μίλος Τεόντοσιτς! Ο Σέρβος γκαρντ θα επιστρέψει στην Ευρώπη να συνεχίσει την καριέρα του και όπως είναι λογικό έχει γίνει το «μήλον της έριδος».

Μία από τις ομάδες που έχει ακουστεί ότι τον θέλει είναι ο Ολυμπιακός, αλλά είναι μία δύσκολη περίπτωση. Από εκεί και πέρα η πρώτη ομάδα που φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σύλλογοι στους οποίους έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ο Τεόντοσιτς.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι το οποίο μπορεί να κρατήσει ακόμα ημέρες, μπορεί όμως και όχι.

Εώς όμως να ανακοινώσει την απόφασή του, φαίνεται πως θα υπάρχουν και άλλες ομάδες που θα δείχνουν ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τους Σέρβους ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Μίλος!

Μάλιστα προχωρούν το θέμα και κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση των «ερυθρόλευκων»! Μία πρόταση η οποία ξεφεύγει από τα οικονομικά δεδομένα του Ερυθρού. Τονίζουν οι Σέρβοι πως ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς, συναντήθηκε με τον Τεόντοσιτς και του έκανε πρόταση 1,2 εκατομμυρίου ευρώ για έναν χρόνο!

Χωρίς όμως να αναφέρουν αν ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο Τεόντοσιτς-Ερυθρός Αστέρας να δώσουν τα χέρια.