ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τόμιτς: Έκανε το «μπαμ» η Μπανταλόνα

Η Μπανταλόνα έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Άντε Τόμιτς που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Η μετακίνηση του Άντε Τόμιτς στην ομάδα της Μπανταλόνα ήταν γνωστή εδώ και καιρό μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, πλέον ο Κροάτης σέντερ αποτελεί παίκτη της Μπανταλόνα με κάθε επισημότητα....

Άντε Τόμιτς- Μπανταλόνα
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Μπανταλόνα έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον Άντε Τόμιτς που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Η μετακίνηση του Άντε Τόμιτς στην ομάδα της Μπανταλόνα ήταν γνωστή εδώ και καιρό μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, πλέον ο Κροάτης σέντερ αποτελεί παίκτη της Μπανταλόνα με κάθε επισημότητα.

Ο Ισπανικός σύλλογος έκανε γνωστή την προσθήκη του Τόμιτς στο ρόστερ της με συμβόλαιο 2 χρόνων και οψιόν ανανέωσης για τρίτο. Ο Κροάτης θα βρεθεί συμπαίκτης και με τον Πάου Ρίμπας, όπου βρισκόντουσαν μαζί και στους “μπλαουγκράνα”.

Την προηγούμενη σεζόν με τους Καταλανούς στην Euroleague μέτρησε 5,7 πόντους, 4 ριμπάουντ και περίπου 1 ασίστ μ.ο. ανά παιχνίδι σε συνολικά 28 αγώνες που είχε συμμετοχή.

Δείτε το βίντεο με το οποίο η Badalona “καλωσορίζει” τον Κροάτη:

Exit mobile version