ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Βίρτους Μπολόνια: Θέλει τον Λούτσιτς

Η Βίρτους Μπολόνια θέλει να κάνει το «μπαμ» και να φέρει στην Ιταλία τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Μάλιστα είναι διατεθειμένη να του σπάσει το συμβόλαιο.  Η Βίρτους Μπολόνια κατά πάσα πιθανότητα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Euroleague και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν επενδύσει τόσο χρόνια...

Βλάντιμιρ Λούτσιτς- Βίρτους Μπολόνια
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Βίρτους Μπολόνια θέλει να κάνει το «μπαμ» και να φέρει στην Ιταλία τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Μάλιστα είναι διατεθειμένη να του σπάσει το συμβόλαιο. 

Η Βίρτους Μπολόνια κατά πάσα πιθανότητα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Euroleague και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θέλει να έχει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Γι’ αυτό άλλωστε έχουν επενδύσει τόσο χρόνια οι Ιταλοί σε παίκτες όπως ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Τζόρτζεβιτς θέλει να φέρει στην ομάδα ένα ακόμη συμπατριώτη του, τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μονάχου μέχρι το 2022 και οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να του πληρώσουν το buy out και να τον φέρουν στην Μπολόνια. Βέβαια η Μπάγερν τη δεδομένη στιγμή δεν θέλει να το αφήσει έτσι εύκολα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Σέρβος δημοσιογράφος Νεμάνια Ζόριτς.

 

Exit mobile version