ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της Αδριατικής Λίγκας

Μία ακόμη διάκριση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς αναδείχθηκε κόουτς της σεζόν στην Αδριατική Λίγκα.

Μία ακόμη διάκριση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς ο προπονητής της Παρτιζάν αναδείχθηκε κόουτς της σεζόν στην Αδριατική Λίγκα.
Μία ακόμη διάκριση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς ο προπονητής της Παρτιζάν αναδείχθηκε κόουτς της σεζόν στην Αδριατική Λίγκα.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λίγες μέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Παρτιζάν Βελιγραδίου από την Μπούρσασπορ στο EuroCup, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αισθάνεται ελαφρώς ανακουφισμένος. Το Sportime σας μετέφερε άλλωστε τις φορές που ο Ομπράντοβιτς υπέστη μεγάλα κάζα στην πολύχρονη καριέρα του.

Τι έκανε τον επί 13 σερί χρόνια προπονητή του Παναθηναϊκού να νιώσει λίγο καλύτερα; Το γεγονός ότι αναδείχθηκε κορυφαίος τεχνικός στην Αδριατική Λίγκα για τη σεζόν 2021-22.

Ένα αποτέλεσμα που προκύπτει από ψηφοφορία προπονητών, δημοσιογράφων, αλλά και φιλάθλων, συνεπώς είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό της πραγματικότητας.

Συγκεκριμένα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναδείχθηκε καλύτερος κόουτς της χρονιάς στην ABA League, καθώς συγκέντρωσε το 41,5% των προτιμήσεων στην σχετική ψηφοφορία, μεγαλύτερο από κάθε άλλον προπονητή της λίγκας.

Συγκεκριμένα δεύτερος καλύτερος στη regural season της Αδριατικής Λίγκας ρκατετάγη ο Ντέγιαν Ράντονιτς του Ερυθρού Αστέρα με 19,5%, ενώ τρίτος ήταν ο Νέναντ Στεφάνοβιτς της FMP με 11,9%.

Να αναφέρουμε ότι ο «Ζοτς» οδήγησε την Παρτιζάν στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 22-4, δύο νίκες πίσω από τον Ερυθρό Αστέρα που είχε 24-2.

Exit mobile version