×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αλήθειες και ψέμματα για τον Ζαμπά


    Sportime Team

Αλήθειες και ψέμματα για τον Ζαμπά


Εντυπώσεις. Αυτό είναι το μανατζερικό παιχνίδι. Ή έστω, μεγάλο μέρος του. Δεν έχει σημασία η πραγματικότητα, αλλά πώς και πότε τη λανσάρεις.

Δίκιο λοιπόν είχε ο Κοναρτσίνι, ο μάνατζερ του Λέο Ζαμπά λέγοντας πως πρότεινε τον Βραζιλιάνο εξτρέμ στον Ολυμπιακό και πως οι «ερυθρόλευκοι» τον απέρριψαν.

Ναι, η δικαιολογία ήταν πως είναι ανέτοιμος, η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική.

Οι «ερυθρόλευκοι», διαχρονικά, δεν θέλουν να ανοίγουν παρτίδες με μάνατζερ οι οποίοι παίζουν μπαλίτσα και αλλού. Και η πολυδιαφημισμένη καλοκαιριάτικα Elenko Sports (η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο Κοναρτσίνι) δεν έκρυβε πως χτυπούσε πόρτες στην Ελλάδα.

Τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ. Επίσης, ο Ζαμπά άνηκε σε ρωσική ομάδα. Στον Ολυμπιακό λοιπόν εκτίμησαν, ανεξαρτήτως της αξιολόγησης του ποδοσφαιριστή, πως αν έμπαιναν σε παιχνίδι για τον Ζαμπά, θα… έστρωναν το τραπέζι του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη, να παίξει ουσιαστικά στο γήπεδο του.

Και αυτό, έστω και σε επικοινωνιακό επίπεδο, ήταν άκρως επίφοβο. Και εννοείται φυσικά, πως ο Κοναρτσίνι το ήξερε. Τη δουλειά του έκανε ο ατζέντης του Ζαμπά και τελικά, αυτό που ήθελε, να τον περάσει σε ελληνικό club, το πέτυχε.

Και μάλιστα, υπερτιμολογώντας το «προϊόν» του (σε σχέση τουλάχιστον με αυτά που είχε αναφέρει ως transfer fee όταν έκανε την πρόταση στον Ολυμπιακό).

 


Τελευταία Νέα