AGENT GREEK

Άρης: Πήγε για το μπαμ με τον Τομ Φαν Βέερτ!

Ο Άρης το… πάλεψε για τον Φαν Βέερτ του Βόλου, αλλά…

Άρης: Πήγε για το μπαμ με τον Τομ Φαν Βέερτ!
Άρης: Πήγε για το μπαμ με τον Τομ Φαν Βέερτ!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης συνεχίζει να ψάχνει επιθετικό από τη λίστα των ελεύθερων. Ο Καρυπίδης κινήθηκε πάντως στα χασομέρια της μεταγραφικής περιόδου για τον Τομ Φαν Βέερτ.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», το έκανε το τηλέφωνο του, όπως με ενημέρωσαν, στον Δήμαρχο. «Πόσα θέλεις» η ερώτηση που έκανε ο «Κάρυ».

Λακωνικός ο Αχιλλέας Μπέος. «Ένα εκατομμύριο ευρώ». End of discussion! Τι να απαντήσει δηλαδή και ο Καρυπίδης.

Καλός παίκτης, εξαιρετικός ο Ολλανδός που άλλωστε είχε και καλή καριέρα και ο Βόλος τον σύστησε στο Ελληνικό κοινό αλλά είναι και στα 32 του πλέον.

Τέλος πάντων, κάπου εκεί δεν προχώρησε η προσπάθεια του Άρη να κάνει όντως μεγάλο μπαμ προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Για το πόσο κοστολογεί ο Αχιλλέας Μπέος τον Φαν Βέερτ, σας είχε ενημερώσει το Sportime βέβαια και από την στήλη των Παρασκηνίων.

Τώρα αν το είπε έτσι με στόχο να απομακρύνει τον Καρυπίδη, θα σας γελάσω. Αλλά γιατί να το κάνει αυτό; Τα deals έχουν σημασία και το ρευστό, σε κάθε ομάδα.

Ο Φαν Βέερτ πάντως δεν είναι μόνο πως έχει βάλει 13 γκολ σε 19 ματς φέτος στη Super League 1. Είναι οι κινήσεις του, το πως τακτικά το… έχει μέσα στην περιοχή.

Το καλοκαίρι είναι κοντά είτε για ομάδα στην Ελλάδα είτε για το εξωτερικό.

https://youtu.be/cqndp4-tVk4

Exit mobile version