×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χασάν: Δεν νερώνουν το… κρασί τους


    Sportime Team

Χασάν: Δεν νερώνουν το… κρασί τους


Επειδή είναι της… μοδός, θα ασχοληθώ (ξανά) με τον Χασάν. Όντως τον θέλει ο Μαρτίνς. Τον προτιμάει για να είμαι ακριβέστερος από άλλους φουνταριστούς που προτείνονται και εξετάζονται.

Κατάκτηση του Αιγύπτιου, αφού δεν ήταν -κόντρα σε ό,τι έχει γραφτεί κατά καιρούς- από τα… φόρτε,  ή τις βασικές επιλογές του Πορτογάλου προπονητή το περασμένο καλοκαίρι.

Anyway, φρέσκα κουλούρια. Η Μπράγκα, όντως δεν «ξεχνάει», όπως έγραψαν οι Πορτογάλοι, τις περιπτώσεις αγοράς των Βιάνα και Φιγκέιρας. 4,25 εκατ. ευρώ κόστισαν (όσο ένας… Πάρντο δηλαδή) και ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου, μα καθόλου «συμβιβαστικός» (και καλά έκανε) και τώρα, οι «αρσεναλίστας» ανταποδίδουν επιμένοντας στο ν’ αξιώνουν τη ρήτρα του Αιγύπτιου (κατ’ άλλους 4,5, κατ’ άλλους 5 «χαρτιά»).

Δεδομένα: Αυτή η ρήτρα ισχύει 31/5 Πρωτομηνιά Ιουνίου, δεν υφίσταται. Η Μπράγκα έχει 50-50 τον Χασάν με τη Ρίο Αβε.

Θέλει όντως να τον πουλήσει, αλλά γνωρίζοντας πως προέρχεται από την καλύτερη του σεζόν και με την προοπτική του Κόπα Αφρικα, περιμένει πως τα λεφτά που ζητάει (4-5 εκατ. ευρώ) θα τα βρει.

Ένας λόγος παραπάνω να μην βάλει νερό στο κρασί της στα όσα προτείνει ο Ολυμπιακός. Όσο για τον Μέντες και την επιρροή του στην υπόθεση; Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει τίποτα…