Γκρενιέ ο Ολυμπιακός; Χλωμό, χλωμό!

Ο Ολυμπιακός ακούστηκε ότι τσεκάρει τον Γκρενιέ, ωστόσο δε βρίσκεται στους παίκτες που αρέσουν στον Μοντέστο.

Ολυμπιακός: Κάποτε ο Κλεμέν Γκρενιέ περνούσε την πόρτα ακόμα και της εθνικής Γαλλίας. Έκανε μάλιστα 5 εμφανίσεις με τους «τρικολόρ».

Πέρασε από τη Λιόν, τη Ρόμα, η σφιχτή στα ταμεία της Ρεν έδωσε 4 εκατομμύρια στην Γκινκάμπ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018.

Τώρα έχοντας περάσει προ πολλού τα 30, βαδίζοντας στα 31, ο Γκρενιέ έχει φιλοσοφήσει αλλιώς το ποδόσφαιρο. Θέλει αυτό που θα κάνει, η ομάδα που θα πάει να τον γεμίζει. Το πρότζεκτ να είναι θελκτικό.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός μια χαρά πρότζεκτ είναι, αλλά να ξενιτευτεί τώρα ο Γκρενιέ φαντάζει δύσκολο. Τουλάχιστον έτσι λένε όσοι γνωρίζουν.

Χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι του 2021, είπε όχι σε αρκετές προτάσεις όταν έφυγε από τη Ρεν και τελικά δεν έκλεισε πουθενά.

Είχε προταθεί ξανά στον Ολυμπιακό αλλά δεν έγινε κάτι. Γιατί να γίνει τώρα και με τον παίκτη – κεντρικό χαφ- ανενεργό για 6 και βάλε μήνες.

Δύο ακόμα υποσημειώσεις. Ο Γκρενιέ δεν έχει οικονομικό θέμα και μάλλον από ότι λένε οι πληροφορίες από τη Γαλλία δε θα αποκτήσει ποτέ να είναι καλά ο άνθρωπος.

Επίσης, δεν είναι στους παίκτες που είναι στην αγαπημένη λίστα του Μοντεστό. Επομένως…

Διαβάστε όλα τα παρασκήνια του Agent Greek στη σελίδα 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!