Λέο Ζαμπά: «Σεντόνι», Limit up, πώληση


    Sportime TeamΓια ποιο λόγο να βιάζεται ο Λέο Κορνατσίνι για την μεταγραφή του πελάτη του, Λέο Ζαμπά; Τεράστιο το potential του Βραζιλιάνου εξτρέμ, αναμφίβολα.

Αυτό, όμως, δεν «εξαργυρώνεται» με παρουσία στο υποτιμημένο στα μάτια των Ευρωπαίων λεφτάδων, ελληνικό πρωτάθλημα. Ναι, το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ θα έχει προτάσεις. Δεδομένο. Ήδη άλλωστε έχει αρκετές κρούσεις και διερευνητικές επαφές (από εδώ τα είπαμε πρώτοι για την Πόρτο).

Δύσκολα, όμως, αυτές θα φτάσουν το πλαφόν που έχουν θέσει στον «δικέφαλο». Δύσκολα θα φτάσουν αυτό που περιμένουν στον ΠΑΟΚ πως μπορεί να «πιάσει» ο 21χρονος Βραζιλιάνος και εννοείται πως ξεπερνάει κατά πολύ το «δεκάρικο» του Πρίγιοβιτς.

Για να το κάνω ακόμη πιο λιανά. Το πλάνο είναι να δοκιμαστεί, να πλασαριστεί ο Ζαμπά σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ και αν καταφέρει, μέσω αυτού, να φτάσει και στον προθάλαμο της ολυμπιακής ομάδας της «σελεσάο» εν όψει των Ολυμπιακών στο Τόκιο του χρόνου (μη συζητάμε για την ανδρική εθνική Βραζιλίας, ανέκδοτο είναι αυτό…), τότε… limit up.

Για να το κάνω και… πενηνταράκια: Η σκέψη του ΠΑΟΚ είναι πως ο Λέο Ζαμπά, με την προϋπόθεση πως δεν θα «σκάσει» κάτι… τρελό θα είναι στην Τούμπα μέχρι να τελειώσουν τα καλοκαιρινά προκριματικά. Αν κουνηθεί «σεντόνι», τότε δύσκολα θα φύγει. Αλλιώς, τα ξαναλέμε…