×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μετά τη Λοκομοτίβ, έρχεται η… Αλ Ουάχντα!


    Agent Greek

Μετά τη Λοκομοτίβ, έρχεται η… Αλ Ουάχντα!


Αφού η Λοκομοτίβ Μόσχας αγόρασε τα πάντα από τη Super League, ήρθε και η σειρά του Μανόλο Χιμένεθ να πάρει ό,τι… περίσσεψε από τη ρωσική επιδρομή.

Μάνταλος, Λιβάια, Μπακάκης ακόμη ακόμη και ο «δικός» μας (έτσι τον νιώθουμε ακόμη) Αραούχο, όλοι γράφτηκε πως βρίσκονται μεταξύ των στόχων του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ και νυν προπονητή της Αλ Ουάχντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για τον Agent Greek… τα γραπτά μένουν

Προφανώς σοβαρή κουβέντα δεν μπορεί να γίνει, γι’ αυτό και η υπερβολή και η διακωμώδηση. Το ‘χουμε αυτό, το παραδέχομαι. Μην βρούμε παπά, αμέσως να θάψουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Ρεαλιστικά, ο τρόπος που ο σαουδαραβικός σύλλογος προσέγγισε τον Μάνταλο, τα λέει όλα αναφορικά με την υπόσταση και των υπόλοιπων «φλερτ». Από τον αρχηγό της ΑΕΚ ζητήθηκε να μπει μπροστά, να είναι αυτός που θα ζητήσει δηλαδή μεταγραφή στην Αλ Ουάχντα, αφού μόνο έτσι θα μπορούσε να προχωρήσει.

Και ο Ίβιτς, το κατάλαβε από την πρώτη στιγμή του ραντεβού του με τον εκπρόσωπο του συλλόγου στο ταξίδι που έκανε στην Αθήνα, αφού στον Σέρβο ξεκαθαρίστηκε με τον πλέον σαφή τρόπο πως οι αξιώσεις του (οι δικές του) των 4 δηλαδή εκατ. ευρώ, ήταν αδύνατον να ικανοποιηθούν από την Αλ Ουάχντα, η… εξαφάνιση της οποίας από το προσκήνιο επιβεβαιώνει το πώς ακριβώς κινήθηκε για τον αρχηγό της ΑΕΚ. Και πως, δεν κινείται για οποιονδήποτε άλλον…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα