×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νταμίρ Κάναντι: Στους τρεις, κερδίζει ένας


    Sportime Team

Νταμίρ Κάναντι: Στους τρεις, κερδίζει ένας


Το ξανασκέφτηκα και τελικά δεν θα γράψω τίποτα για τον Νταμίρ Κάναντι.

Scripta manent και όταν το sportime.gr έκανε λόγο για συμφωνία του Αυστριακού με τη Νυρεμβέργη, προφανώς και ήξερε και προφανώς δικαιώθηκε από τη χτεσινή ανακοίνωση της, 40 μέρες αφότου το αποκαλύψαμε.

Ο Κάναντι προφανώς και είχε τους λόγους του να πουλήσει «παππά» όλο αυτό το διάστημα (και ειδικά μέχρι να ανακοινώσει το αντίο του από τον Ατρόμητο), θα τους σεβαστώ και θα πάω στην επόμενη  μέρα, που ήδη έχει αρχίσει να… σχηματοποιείται με Έλληνες ατζέντηδες να «πολιορκούν» τον Αυστριακό για να βολέψουν την πελατεία τους στους Βαυαρούς.

Σας έχω νέα: το κυριότερο συστατικό του Νταμίρ Κάναντι για να πιάσει δουλειά στη Νυρεμβέργη ήταν πως πρόκειται για «προπονητή που ξέρει να δουλεύει με τα λίγα και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις». Μην περιμένετε λοιπόν δουλειές με φούντες από τον γερμανικό σύλλογο.

Από την άλλη, βέβαια, ίσως αυτό να «εξυπηρετεί» και να βολεύει ματιές στη φτηνή ελληνική αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από αυτούς που συνεργάστηκε στον Ατρόμητο, ο Κάναντι θα έπαιρνε στη Νυρεμβέργη τρεις ποδοσφαιριστές. Ρισβάνη, Χατζηϊσάια και Κουλούρη. Αν ήταν να βάλω στοίχημα – και ξέρετε πως όταν το αποφασίζουμε στο Sportime, συνήθως το κερδίζουμε – θα έλεγα πως τουλάχιστον έναν θα τον πάρει μαζί του…