Ποια είναι τα δεδομένα για τον Σέρβο εξτρέμ και τους Πειραιώτες.

Το παλεύει για τον Λάζαρ Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Ας αποφύγουμε, όμως, τα κλισέ και να πάμε στα σημαντικά. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης;

Αρχικά, η Λίβερπουλ θέλει να τον ξεφορτωθεί. Τον στέλνει δανεικό τη μία από εδώ, την άλλη από εκεί. Ωστόσο, τα λεφτά δεν είναι λίγα για όποιον επιχειρήσει να τον αγοράσει.

Για τους Πειραιώτες ο Σέρβος εξτρέμ είναι καψούρα χρόνων. Από τότε που πρωτοπήγε στην Άντερλεχτ. Τότε, είχε γίνει η πρώτη απόπειρα, αλλά δεν προχώρησε. Τι έχει αλλάξει; Η πρόθεση της Λίβερπουλ, δεδομένα. Θέλει να τελειώσει οριστικά. Κάτι τέτοιο επιθυμεί και ο παίκτης, αλλά με κάποιους όρους.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επαφές τόσο με τους Μέρσεϊσαϊντερς όσο και με τη μανατζερική πλευρά του παίκτη. Κάπου εδώ να σημειωθεί ότι εκπρόσωπός του εδώ και κάποια χρόνια δεν είναι ο Φάλι Ραμαντάνι. Σημαντικό και μάλλον θετικό για τον Ολυμπιακό αυτήν τη χρονική στιγμή.

Κρατήστε και κάτι ακόμα, το να βρεθεί ομάδα να αγοράσει τον Μάρκοβιτς είναι μάλλον χλωμό. Αυτό που θέλουν οι Άγγλοι είναι να βρουν κάποιον τουλάχιστον για να γλιτώσουν το συμβόλαιό του (2.000.000 ευρώ). Εκείνο που επιχειρεί ο Ολυμπιακός είναι να πληρώσει περίπου το 50% και να τα βρει με τον παίκτη το καλοκαίρι για να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Ακόμα, πάντως, ο δρόμος είναι μακρύς και τα εμπόδια αρκετά.