Πως και πως περιμένουν να τελειώσει στον ΠΑΣ Γιάννινα η πώλησή του ξεκαθαρίζοντας πως δεν μιλούν με την Αλ Νασρ

Είναι από τα θέματα των ημερών, οπότε δεν γινόταν να μην ασχοληθώ. Η πώλησή του είναι ειλημμένη απόφαση, όχι όμως και ο προορισμός. Αν θέλετε την άποψή μου, μη βιάζεστε με τον Πέδρο Κόντε. Έχει ψωμί ακόμα το… έργο.

Διαβάσατε στο Sportime τα όσα προκύπτουν από την πλευρά του Πέδρο Μπράβο, αλλά και την… μπάλα που παίζει ο παίκτης με διάφορους μάνατζερ. Εγώ θα σας πω άλλα. Αρχικά το ποιος είναι ο agent που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά με τους Σαουδάραβες.

Παρεμπιπτόντως, κρατήστε κάτι! Με πήραν από το πρωί από τα Ιωάννινα και μου λένε, «δεν είναι η Αλ Νασρ αδερφέ η ομάδα. Μην ασχολείσαι με όσα γράφονται. Άλλη μας έχει πάρει για τον Πέδρο». Έτσι μου είπαν, έτσι σας λέω.

Στο θέμα μας τώρα. Ποιος είναι ο ατζέντης που κάνει τη δουλειά; Ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος. Δε νομίζω να προκαλεί έκπληξη άλλωστε. Παίζει στα δάχτυλα τη συγκεκριμένη αγορά.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο συγκεκριμένος είχε πάει και τον Τάκη Λεμονή κάτω. Τότε που ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού είχε κάτσει στον πάγκο της Αλ Ραέντ.

Κρατήστε και κάτι τελευταίο. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προς το παρόν είναι σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο. Για την ακρίβεια ακόμα ούτε καν επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ως γνωστόν ο παίκτης έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του και με το που ενεργοποιηθεί αυτή, οι Ηπειρώτες δεν έχουν λόγο.

Όσο για τον Κόντε, είναι σε μία ηλικία που το σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί για το μέλλον του. Σε τριετές συμβόλαιο με 1.000.000 ευρώ δεν λες όχι, σωστά; Ο ίδιος, πάντως, όταν το άκουσε, πανηγύριζε. Υπομονή, όμως, γιατί το σίριαλ θα έχει και άλλα επεισόδια, ενώ στη γωνία περιμένει και ο ΑΠΟΕΛ.