×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Ίβιτς έχει μιλήσει με όποιον… μιλάει ισπανικά, αλλά θέλει κάτι άλλο…


    Agent Greek

Ο Ίβιτς έχει μιλήσει με όποιον… μιλάει ισπανικά, αλλά θέλει κάτι άλλο…


Συμπαθέστατος ο Λίτο Χιμένεθ. Ο άνθρωπος ζει τ’ όνειρο του όμως! Τόση κουβέντα τόσα χρόνια, τόση σύνδεση με ποδοσφαιριστές της Λας Πάλμας, το ρεπορτάζ της οποίας καλύπτει ο Ισπανός δημοσιογράφος, λογικό ήταν να τον φέρουν στον αφρό.

Εντυπωσιάστηκα παραδέχομαι με το χτεσινό του τιτίβισμα με το οποίο έφερε τον Γιοβάνοβιτς βασική επιλογή του Ίλια Ίβιτς, αποκαλύπτοντας τα όχι των Αμπελάρδο και Σετιέν.

Δύο παρατηρήσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει μιλήσει με όποιον… μιλάει ισπανικά και είναι διαθέσιμος! Από Αμπελάρδο και Σετιέν (ανέφικτη τελείως περίπτωση… ), μέχρι Ράμος, Χάβι Γράθια Αγεσταράν, Καπαρός, Ιέρο, τα πάντα όλα. Αρκεί να είναι ελεύθερος και να μιλάει ισπανικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αποκάλυψη: Group therapy 1,5 ώρας στην ΑΕΚ -«Εδώ μέσα είναι το πρόβλημα!»

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω μάθει κάποια θετική απόκριση απ’ όσες πόρτες έχει χτυπήσει ο Ίβιτς. Από την άλλη, δεδομένα, εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, με τον Γιοβάνοβιτς έχει μιλήσει. 

Απλώς προφανώς, αν ήταν αυτός η Νο1 επιλογή του Ίβιτς, ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκονταν ήδη στην ΑΕΚ, αφού και προσβάσιμος οικονομικά είναι και θετικός στην προοπτική της επιστροφής στην Ελλάδα.

Κάτι άλλο έχει αδέρφια ο Ίβιτς, τα έγραψα και χτες, και μάλλον η κυριακάτικη εικόνα της Ένωσης του χάλασε τα σχέδια, αφού διαφορετικά τα είχε στο μυαλό του και (χρονικά κυρίως) σχεδιασμένα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα