AGENT GREEK

Ολυμπιακός: Ο Χασάν και ο ρόλος του Μέντες

Ένα και ένα, ειδικά στο ποδόσφαιρο, δεν κάνουν πάντα δύο. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, οι προσθέσεις και οι αναγωγές είναι αυτονόητες

Ολυμπιακός: Ο Χασάν και ο ρόλος του Μέντες
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ολυμπιακός: Δεν μπορώ να πω ότι συγκλονίστηκα από τις δηλώσεις του Χασάν στην πατρίδα του. Το buy-out των 2,5 εκατ. ευρώ; Γνωστό.

Την κάψα του να μείνει κάτοικος Αθηνών, Ελλάδας και Ολυμπιακού; Την εμπεδώσαμε. Το ότι έχει ερωτηθεί ο μάνατζερ του για το αν θα παραμείνει, αγοραστός πλέον, κομματάκι υπερβολικό Εκτός αν θέλει να πιστέψουμε πως χρειάζεται ο Ολυμπιακός, ο Ολυμπιακός επαναλαμβάνω, να ρωτήσει τον Ζόρζε Μέντες – αυτός είναι ο μάνατζερ του Αιγύπτιου – για τον Χασάν. Σοβαροί να είμαστε.

Ο Μέντες, απλώς, θα μπει μπροστά στην κουβέντα για την αγορά του Χασάν. Γιατί μπορεί τα 2,5 να είναι λιγότερα από τα 4 που ήταν το περυσινό buy-out, αλλά και πάλι σε συνθήκες κορονοϊού είναι πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Συζήτησαν για επιστροφή Σιόβας και Μήτρογλου

Και θα χρειαστεί κουβέντα. Ποιος καλύτερος λοιπόν για να την κάνει από τον Μέντες, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο έκανε και την πώληση ρεκόρ στην ιστορία της Μπράγκα, πηγαίνοντας τον 20χρονο επιθετικό Τρινκάο (ούτε καν βασικός εκεί…) στην Μπαρτσελόνα έναντι 31 εκατ. ευρώ. Χωρίς μάλιστα τότε να εκπροσωπεί τον πιτσιρικά, τον οποίο βέβαια και πριν λίγες μέρες υπέγραψε κανονικά.

Εννοείται συνεπώς ότι αν τεθεί θέμα αγοράς, νέας διαπραγμάτευσης, οτιδήποτε τέλος πάντων για τον Χάσαν, ο Μέντες θα το αναλάβει. Η είδηση βέβαια, για μένα, δεν είναι εδώ. Για να λέει ο Αιγύπτιος ότι ξεκινήσαμε κουβέντες, σημαίνει πως το θέμα παραμονής Μαρτίνς τελειώνει. Κάντε προσθέσεις…

Exit mobile version