×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ουζουνίδης, Free, ψάχνεται (από καλοκαίρι)


    Sportime Team

Ουζουνίδης, Free, ψάχνεται (από καλοκαίρι)


Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Μια θα σε ανεβάσει, δέκα θα σε ρίξει. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε μια πολύ σπάνια ευκαιρία, μέσα σε μια διετία να αναλάβει δύο ομάδες κορυφής της Super League.

Δεδομένα άτυχος στη θητεία του στον Παναθηναϊκό, αφού αυτή συνέπεσε με το ιστορικό και πολύ σκληρό «μνημόνιο», σίγουρα αναποτελεσματικός στην ΑΕΚ, επιβεβαίωσε πως όσο δύσκολο είναι για έναν, οποιονδήποτε, οργανισμό να βρεθεί στην κορυφή σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι ακόμη δυσκολότερο να διατηρηθεί εκεί.

Σίγουρα, λοιπόν, οι μετοχές του Έλληνα τεχνικού είναι σε επίπεδα… limit down. Πίσω στην εποχή… Πανιωνίου όταν και ήταν πολύφερνος για τους μεγάλους, έχοντας υπογράψει στον Ολυμπιακό πριν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» ακυρώσουν αυτήν την συνεργασία.

Πλέον, για τον Ουζουνίδη, το επαγγελματικό μέλλον είναι… μονόδρομος. Ξεκούραση, αποφόρτιση και, από καλοκαίρι, εξωτερικό. Εντός συνόρων, ομάδα που να ταιριάζει στα «θέλω» του Ουζουνίδη χωρίς ο ίδιος να κάνει επίσης βήμα πίσω, δεν υπάρχει. Δεδομένα θα ψαχτεί, λοιπόν, στο εξωτερικό ο Εβρίτης κόουτς.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά βέβαια και σίγουρα δεν μπορεί, πλέον, να χτυπήσει πόρτες που μέχρι και πέρυσι… απαντούσαν από μέσα. Το σίγουρο πάντως για τους… συναδέλφους μου είναι πως ο Ουζουνίδης είναι ανοιχτός, δεν δεσμεύεται…


Τελευταία Νέα