×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Οι κύκλοι του Μαουρίσιο


Agent Greek

Παναθηναϊκός: Οι κύκλοι του Μαουρίσιο


Τετάρτη ήταν. Η περασμένη. «Η παραμονή στην Ελλάδα μετατράπηκε σε προτεραιότητα.  Περασμένη εβδομάδα, προτάθηκε στον Αλαφούζο. «Έρχομαι για όσα δώσεις». Τόσο απλά. Ο «Αλαφού» μετέφερε πως δεν τον θέλει ο Ρόκα. Αλήθεια, ψέματα, ισχύει ή δικαιολογία, αυτό είπε.

Κυριακή, η επαναπροσέγγιση από ΠΑΟΚ. Προχτές, η συνάντηση και η πρότασης. Το έλεγε και νωρίτερα: πως ό,τι προσφέρουν οι άλλοι, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει 1 ευρώ παραπάνω. Τόση πίκρα. Τόσο ράγισε το γυαλί. Αλλά, είπαμε, οικογενειάρχης είναι. Που πάνω απ’ όλα, στο φινάλε, τα παιδιά του σκέφτεται. Τι θα μετρήσει στο ζύγι, άμεσα θα φανεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός: Προκρίνεται η λύση Μπόλονι

Κυριακή φάνηκε. Είχε φανεί και νωρίτερα. Με την άρνηση του Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ και την επιμονή του, προσωπική, στον Αλαφούζο. Που κέρδισε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και αποφάσισε να παραμερίσει τον έτσι κι αλλιώς – πλέον και με βούλα – «τελειωμένο» Ρόκα και να κλείσει τον Βραζιλιάνο, ο οποίος επίσης το πήρε πάνω του για να πείσει τον Αλαφούζο πως εννοεί πως του είχε μεταφερθεί.

Και κάπως έτσι, κλείνουν κύκλοι. Οριστικά του «Μάουρι» με τον ΠΑΟΚ. Οριστικά του Ρόκα. Και δεν ξέρω, σκέφτομαι, σε ανοιχτή διαπραγμάτευση «δικεφάλου» με παίκτη, να μπαίνει σφήνα ο Παναθηναϊκός (με όποιον τρόπο μπήκε) και να αρπάζει τον ποδοσφαιριστή. Μήπως λοιπόν κλείνει και ένας «συμμαχικός»;

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα